Activitats

Què fer?

Descobreix totes les activitats que podràs realitzar durant la teva estada. No et perdis res del que Girona et pot oferir. I si se us queden algunes activitats per fer, sempre podeu tornar.

Water World

Gaudeix d’una jornada divertida i agradable al millor parc aquàtic de la Costa Brava. Dins de Water World trobaràs molta diversió, emocions, tranquilitat i relaxació al mitg de la natura.

Rutes senderisme

Calça't les botes i gaudeix dels espectaculars paisatges que Girona té preparats per a tu.
No deixis escapar l'oportunitat de conèixer-la a través de les seves rutes i senders, i alhora, conèixer el seu patrimoni natural i cultural, durant tot l'any.

Passejades a cavall

Desconnecta i descobreix els llocs més recòndits i impressionants de la naturalesa a lloms d'un cavall. No només et aproparà a la natura sinó que et faran sentir-te en llibertat.

Petita fabrica de Cervesa artesana

L’inici de la història se situa l’any 2009, quan tres vidrerencs avançats (no havia començat el boom de les cerveses artesanes) van aprofundir amb interès en el món de la cervesa artesana. L’esforç d’en Remigi, en Joan i en Jordi va permetre definir marca i imatge, en base a la història que caracteritza molts escuts actuals a la comarca: el Vescomtat de Cabrera.

Paintball Costa Brava Maçanet De La Selva

Paintball Costa Brava és un paintball familiar i diferent. Aquí trobareu diversió en un ambient enmig de la muntanya. Disposem de vestidors i dutxes. Per a tots els públics amb preus econòmics. Es recomana roba còmoda i calçat esportiu. El nostre objectiu és la vostra diversió.

Anar a la web


Fes les teves compres a Supermercat Batallé, productes frescos i de qualitat amb la millor experiència de compra.

Veinat Pibitller, 19
17412 Maçanet de la Selva

Layout Type

select Color

Background Image

Utilitzem cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Més informació.